Kjøkkensjef/Kokk

Jotunheimen Fjellstue ligger i Bøverdalen i Lom kommune ved porten til Jotunheimen. Vi har 34 senger fordelt på 18 rom, restaurant med 40 sitteplasser, kafeteria og møterom. Vi har gjennom flere år med dyktige kokker fått et godt kjøkken som vi ønsker å holde vedlike og videreutvikle.

Arbeidsoppgaver

  • Forberede 3-retters meny til våre gjester som serveres kl. 20:00

  • Velge ut viner etter dagens meny sammen med restauranten

  • Presentasjon av meny og drikke når gjestene har kommet

  • Planlegge meny til kafe i sommermånedene

  • Rydding og oppvask under og etter endt service

  • Generelt renhold iht til renholdsplan

  • Varebestilling via www.horecainnkjop.no

  • Kontroll på varekost og svinn

  • Oppfølging av IK-mat

Arbeidstid

Helgevirksomhet fra åpning april mai til midten av juni, og fra midten av august til medio oktober. I perioden mellom er det åpent hver dag. Det kan også tilkomme noe mer midtuke ved forespørsel.

Arbeidstid etter avtale.

Om ønskelig har vi mulighet til å tilby jobb hos samarbeidspartner i Hafjell på vinterstid, og dermed fast stilling hele året.

Lønn

Etter avtale

Kvalifikasjoner

  • Erfaring med produksjon av retter på høyt nivå

  • God kunnskap om råvarer og bruk av disse

  • Kjennskap til IK-mat og varekontroll, herunder varekost

 

Bomuligheter

Det er bomuligheter på stedet for den som måtte ha behov for det.

Søknadsfrist og kontaktinfo

Søknadsfrist: 01. 03. 2024.

Kontaktinfo: Sendes på mail ole.ragnar.repp@jotunheimen-fjellstue.no med referanser.

For spørsmål, kan vi også kontaktes på telefon +47 932 71 421.

Amanda Sotberg